Wir verwenden Cookies, um Ihnen den bestmöglichen Service zu bieten. Durch die weitere Nutzung der Seite erklären Sie sich damit einverstanden. Weitere Informationen.
OK

Strălucire nobilă: Noile straturi de acoperire cu aspect de metal autentic de la ADLER

Suprafețele cu design de efect sunt la modă. După ce ADLER a făcut furori deja cu aspectul spectaculos de piele, beton, fier și rugină, producătorul de vopsele de top din Austria oferă acum întreaga gamă de straturi de acoperire cu aspect de metal autentic: efecte extraordinare de cupru, alamă, bronz și cositor.


20.12.2017

Lacurile de la ADLER sunt de o calitate fără compromisuri: Protecție stabilă, aplicabilitate eficientă, aspect și senzație tactilă perfecte. De aceea, ADLER mizează în cazul noilor efecte și pe metalul veritabil: Baza Aqua-Pure-Metal este amestecată cu întăritorul Aqua-Pur-Härter și pulberea metalică ADLER Aquafix în cupru, alamă, bronz sau staniu și este gata de prelucrare imediat.

EFECTE VARIATE …

Strălucire autentică și varietate de design fără limite: În aceasta constă forța „metalului lichid” de la ADLER. Deoarece, în funcție de pe ce bază, cu care tehnologie, care șlefuire și finisare este aplicat lacul cu aspect de metal autentic, apar efecte diferite: structurate sau netede, cu strălucire metalică sau mat-antichizat, pure sau cu patina timpului. Acest lucru face ca fiecare suprafață să fie o operă de artă unică. Selecția începe de la bază: Ideale pentru aplicarea efectului de metal autentic sunt plăcile MDF și PAL pline sau acoperite cu folie de grunduire. Acoperirea conferă de asemenea lemnului de molid periat un aspect unic: Structura caracteristică a lemnului nu numai că este conservată, dar este în plus subliniată prin șlefuire - și aceasta are loc în combinație cu o strălucire caldă, metalică. Diverse sunt însă și posibilitățile de prelucrare: Stratul de acoperire cu aspect de metal autentic poate fi pulverizat, vopsit, rulat sau șpăcluit pentru a crea suprafețe cu structuri diferite.

… CU ACEL CEVA

Plusul special de culoare este dat de stratul de acoperire cu aspect de metal autentic prin efectul de patină a timpului: Cu ajutorul soluției de oxidare ADLER Aquafix Blue-Patina – aplicată pe suprafață sau punctual cu sticla de pulverizare – se poate forma o patină albastru-verzuie cu o mare putere expresivă. Acesta conferă aspectului de metal autentic un ultim imbold și asigură crearea accentelor la modă ale structurări suprafeței.

Zum ADLER Online-Shop: